A fogorvosom megerősítette, hogy az ínyem állapota máris javult.  A fogmosás jóval kellemesebb és egyszerűbbé vált. Elég odatartani a kefét, picit végigsimítjuk vele a fogakat és kész. Az akkumulátor kapacitása pedig tényleg elképesztő. Több héten át, napi két fogmosással vidáman bírja a strapát. Már arra gondoltam, tölteni kéne közben, mert ez így nem lehet normális. Ami koránt sem volt elmondható a korábbi rezgőfejes fogkefémről. Összefoglalva, 3 hónapnyi tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom a készüléket, a Megasonex M8 teljesen megérte az árát.

Kiegészítés egy hónap múlva: még mindig elégedett vagyok a fogkefémmel. A kidolgozása nagyon is rendben van.

- A. S.

Az első fogmosás után szokatlanul simának éreztem a fogaimat, és mind a mai napig nem vérzett többet az ínyem. Én személy szerint az ultrahang mellé a percenkénti 6000-es rezgést szoktam bekapcsolni. A készülékhez kapott kétféle kefefej közül három hónap után váltottam át a közepesről a lágyabbra. A különbség nem túl nagy, de talán a lágy sörtéjű még kellemesebbnek tűnik.

  - P. K.

  

Csak pár napja használom az ultrahangos fogkefémet, de le vagyok nyűgözve. A tisztítóhatása döbbenetes, ugyanakkor kíméletes a fogínyemhez, egyszerűen teljesen más ligában játszik, mint a korábbi szónikus fogkefém. A Megasonex nagyon kézreáll, jóval karcsúbb a hagyományos elektromos fogkeféknél, és szerencsére nincs rajta az a fura gumibevonat sem, aminek külön örülök. Egyértelműen ajánlom mindenkinek.

  - Sz. E.

 

 Tényleg teljesen más, mint a korábbi fogkeféim. Alapos, gyors, elegáns. Nem zümmögi tele a fejed, mint a klasszikus forgófejesek, ez tényeg csendes. Semmi sikálás, semmi habos gusztustalankodás a mosdó fölött. J Ja és az évek óta állandósult fogínyvérzés is a múlté, a második használat óta. Jó lett volna, ha sok évvel korábban már kapni lehet.

 - N. Cs.

 

Az akkumulátorról: A kézikönyv szerint 84 percet kell tölteni. Én 90 percig töltöttem, utána 184 percig tudtuk használni töltés nélkül. Ez messze a legjobb eredmény az összes eddig próbált neves fogkefe között.

 - V. I.

 

 A fogdoki is meglepődött. Sem plakk, sem elszíneződés sehol. Nem a legolcsóbb fogkefe, de nagyon megérte az árát.

 - E. S.

 

 Pár hónapja vettem magamnak egy ilyen készüléket. Nagyon elégedett vagyok vele. Korábban igen hajlamos voltam a fogkövesedésre és gyakran volt fogínygyulladásom, aftám is. Most egyértelműen javult a helyzet. Más ultrahangos fogkefékkel nem tudtam összehasonlítani, de a fogkőproblémákkal küzdőknek melegen ajánlom.

 

 - M. M.