Fogszabályozó készüléket viselsz?

Akkor a fogorvosod mostanra elmagyarázhatta, hogy a készülék felrakása után a korábbinál sokkal jobban oda kell figyelnie fogaid tisztaságára.

És ehhez a hagyományos fogkefe nem elég!

 A fogszabályozó felhelyezése óta a fogaid fokozottan ki vannak téve a fogkő, illetve a fogszuvasodás veszélyének. A korábban bevált fogtisztító módszerek és mozdulatok most már nem garantálják fogaid tisztaságát, épségét.

Mi a legrosszabb eshetőség?

A nem kellően megtisztított fogak tövében lepedék rakódik a fogakra, amely lassan átalakul fogkővé, illetve megindul a szuvasodás. Éppen azokat a fogakat éri támadás, aminek a szebbé tételéért  vállaltad a fogszabályozás hosszú procedúráját.

A fogszabályozó és a fogsor különféle zugaiban lerakódott életmaradékok az anaerob baktériumok munkájának köszönhetően ráadásul igen kellemetlen szájszagot produkálnak.

 Sajnos, sok esetben a keletkezett gyulladásokat, szuvasodást csak a készülék levételével (és egyes elemeinek költséges cseréjével) lehet orvosolni.

 

Hogyan segít ezen az ultrahangos fogkefe?

 

A készülék gyógyászati célú ultrahanghullámokkal (percenként 96 millió rezgés) fellazítja, szétrázza a fogakra, a köztük lévő résekbe, valamint a fognyak környékén és a fogszabályozó készülék zúgaiban megülepedő, megerősödni kívánó baktériumokláncokat, plakkot. Tudni kell, a készülék nem bocsát ki elektromágneses hullámokat.

  

Nem súrolja a szennyeződést...

 

Mivel az eszköz nem csupán a fogkefeszálak közvetítésével, hanem a hallhatatlan hanghullámokkal közvetlenül (különösen, ha sok folyadékot és nem habzó fogkrémet használ) kerül kapcsolatba a plakkal, olyan területeket is tisztít, amit eddig csak fogselyem, interdentális (fogköz) fogkefék és szájzuhany együttes használatával érhetett el.

 

 A fellazított baktériumláncokat, lepedéket tartalmazó folyadékot, a Dupont által kifejlesztett legömbölyített végű fogkefeszálakkal ezután egyszerűen le kell törölnöd a fogaidról, illetve alaposan ki kell öblítened.

 

A klinikai vizsgálatok alapján a háromperces ultrahangos kezelés után (amely a fogíny alatt is érezteti hatását) a baktériumok legalább 12 órán át képtelenek megtapadni, egymáshoz kapcsolódni a fog felszínén.

 

Amíg eljön a várva várt nap

 

Élete egyik legjobb és legfontosabb döntésed volt, amikor mosolya megszépítése mellett döntöttél.

Még talán több hónapot kell várnod, mire a fogszabályozó gyönyörű vonalba állítja fogaidat. Bizonyára már nagyon várod ezt a napot.

 

A Megasonex ultrahangos fogkefe abban segít, hogy az alapos szájápolás ne legyen teher számodra. Hogy ne lépjenek fel komoly komplikációk a hátralévő időszakban. Hogy amikor végleg leveszik a készüléket, a lehető legelégedettebb legyél fogaid megjelenésével. És az orvosod is.