MEGASONEX 2db ultrahangos fogkefe szett

DP2

Új

A csomagot azoknak a pároknak javasoljuk, ahol az egyik fél gyakran utazik, és nem mondana le az ultrahangos fogápolás előnyeiről.

A csomag tartalma:

2 db Megasonex ultrahangos fogkefe szett

2x2 db cserélhető fej 

2 db töltő

2 db tok utazáshoz

Bővebb leírás

78 db

94 900 Ft‎

helyett 109 800 Ft‎

Egyéb infó

MEGASONEX Prémium Ultrahangos Fogkeféről:

 

A MEGASONEX ultrahangos fogkefe a szájápolás egy új, prémium világát hozza el Önnek.

Ötvözi az ultrahang hatékonyságát a rendkívül kímélő fizikai vibrációval és ezzel az eddig szinte nem ismert alapos tisztaságot nyújta Önnek és családjának.

- A készülék másodpercenkénti 1.6 millió másodpercenként (96 millió percenként) 1.6 MHz-es ultrahang-hullámaival bontja le, rázza szét  a baktériumláncokat, a lepedéket, plakkot, megakadályozva annak megerősödését, akár a fogkőképződést. (Makacs, régi fogkövet javasolt fogorvossal leszedetni)

- A már fellazított, szétrázott lepedéket, baktériumláncokat pedig egyszerűen eltávolíthatja a MEGASONEX készüléken beállítható fizikai vibrációknak köszönhetően. (9.000-18.000/ perc)

- Használatával nincs szükség intenzív súrolómozgásra, ezért különösen kíméli a fogzománcot. A kefesörték és a fogkrém dolga a már leválasztott anyagok letörlése a fogakról, nem pedig a zománc dörzsölése

- Használata után a baktériumok 12 órán át képtelenek újra megtapadni a fog felületén

- A készülék a hanghullámok révén a fogak között, az íny alatt, a fogágyban is kifejti antibakteriális hatását, lecsökkentve a gyulladások kialakulásának esélyét, megszüntetve a fogínyvérzést, a fogínysorvadás kialakulását

- A MEGASONEX készülék biztonsággal ajánlható nem csak a fogkővel, fogínyproblémával küzdőknek, hanem a koronák, hidak, implantátumok, héjak és fogszabályzó készülékek alapos tisztítására, védelmére akár a fogíny alatt is.

- A MEGASONEX készülék rendkívűl csendesen, szinte hangtalanul dolgozik, a tisztítást az ultrahang végzi, nincs szükség zajos, forgófejes, szónikus készülékekhez hasonló fizikai hatásra. A MEGASONEX készülék 9-18.000-es vibrációja is úgy lett beállítva, hogy rendkívül alapos legyen, de kímélje a fog és a fogíny felületét. Használata diszkrét, bárhova magunkkal vihetjük a készülékhez adott tokban.

- A MEGASONEX ultrahangos készüléke bármilyen fogkrémmel hatékonyan működik, de javasoljuk a MEGASONEX Nanohydroxyapatite ( zománcépítő ) fogkrémünk használatát.

- A készülék nem csak fogkefe, hanem kiegészíthető ultrahangos nyelvtisztító fejjel is. Mivel tudjuk, a szájban lévő baktériumok 70%-a a nyelven található.

 

Kinek ajánlott különösen a MEGASONEX ultrahangos fogkefe? (To whom we recommend it?)

 

- akik végeláthatatlan küzdelmet vívnak a fogkővel, érzékeny fogínnyel,

- akiknek implantátumjuk, hídjuk, koronájuk van, és gond az alapos tisztítás, fertőtlenítés az elérhetetlen helyeken, vagy akár a fogíny alatt is.

- akiknek fogszabályozója van és gondot jelent annak alapos tisztítása az elérhetetlen helyeken.

- akik tökéletes ápoltságot szeretnének szájukban a kiegészthető ultrahangos nyelvtisztító segítségével.

- akik úgy gondolják, hogy az egész családjuk a legmagasabb szintű, legújabb generációs otthoni szájápolási berendezést kell, hogy használják.

Értékelések

Hozzászólások ()

Nincsenek vevői hozzászólások jelenleg

Írd meg véleményed

MEGASONEX 2db ultrahangos fogkefe szett

MEGASONEX 2db ultrahangos fogkefe szett

A csomagot azoknak a pároknak javasoljuk, ahol az egyik fél gyakran utazik, és nem mondana le az ultrahangos fogápolás előnyeiről.

A csomag tartalma:

2 db Megasonex ultrahangos fogkefe szett

2x2 db cserélhető fej 

2 db töltő

2 db tok utazáshoz

Írd meg véleményed

Kellékek

13 hasonló termék:

Csomag tartalom