preloader_img

MEGASONEX Teljes (All In) ultrahangos csomag

37 db

56 900 Ft‎ (Áfával)

helyett 63 280 Ft‎

A következőket tatalmazza:

- 1db ultrahangos szettet (1 db készülék, 1 db töltő, 1 db tok utazáshoz, 2 év garancia),

- 2 db cserélhető fogkefe fejet, (1db soft, 1db medium)

- 1 db, a világon egyedülálló ultrahangos nyelvtisztító fejet, 

- 1 db fluormentes nanohidroxyapatite, zománcépítő, fogfehérítő fogkrémet.

A készülék természetesen kiegészíthető plusz fogkefe, nyelvtisztító fejekkel.

MEGASONEX Prémium Ultrahangos Fogkeféről:

 

A MEGASONEX ultrahangos fogkefe a szájápolás egy új, prémium világát hozza el Önnek.

Ötvözi az ultrahang hatékonyságát a rendkívül kímélő fizikai vibrációval és ezzel az eddig szinte nem ismert alapos tisztaságot nyújta Önnek és családjának.

- A készülék másodpercenkénti 1.6 millió másodpercenként (96 millió percenként) 1.6 MHz-es ultrahang-hullámaival bontja le, rázza szét  a baktériumláncokat, a lepedéket, plakkot, megakadályozva annak megerősödését, akár a fogkőképződést. (Makacs, régi fogkövet javasolt fogorvossal leszedetni)

- A már fellazított, szétrázott lepedéket, baktériumláncokat pedig egyszerűen eltávolíthatja a MEGASONEX készüléken beállítható fizikai vibrációknak köszönhetően. (9.000-18.000/ perc)

- Használatával nincs szükség intenzív súrolómozgásra, ezért különösen kíméli a fogzománcot. A kefesörték és a fogkrém dolga a már leválasztott anyagok letörlése a fogakról, nem pedig a zománc dörzsölése

- Használata után a baktériumok 12 órán át képtelenek újra megtapadni a fog felületén

- A készülék a hanghullámok révén a fogak között, az íny alatt, a fogágyban is kifejti antibakteriális hatását, lecsökkentve a gyulladások kialakulásának esélyét, megszüntetve a fogínyvérzést, a fogínysorvadás kialakulását

- A MEGASONEX készülék biztonsággal ajánlható nem csak a fogkővel, fogínyproblémával küzdőknek, hanem a koronák, hidak, implantátumok, héjak és fogszabályzó készülékek alapos tisztítására, védelmére akár a fogíny alatt is.

- A MEGASONEX készülék rendkívűl csendesen, szinte hangtalanul dolgozik, a tisztítást az ultrahang végzi, nincs szükség zajos, forgófejes, szónikus készülékekhez hasonló fizikai hatásra. A MEGASONEX készülék 9-18.000-es vibrációja is úgy lett beállítva, hogy rendkívül alapos legyen, de kímélje a fog és a fogíny felületét. Használata diszkrét, bárhova magunkkal vihetjük a készülékhez adott tokban.

- A MEGASONEX ultrahangos készüléke bármilyen fogkrémmel hatékonyan működik, de javasoljuk a MEGASONEX Nanohydroxyapatite ( zománcépítő ) fogkrémünk használatát.

- A készülék nem csak fogkefe, hanem kiegészíthető ultrahangos nyelvtisztító fejjel is. Mivel tudjuk, a szájban lévő baktériumok 70%-a a nyelven található.

 

Kinek ajánlott különösen a MEGASONEX ultrahangos fogkefe?

- akik végeláthatatlan küzdelmet vívnak a fogkővel, érzékeny fogínnyel,

- akiknek implantátumjuk, hídjuk, koronájuk van, és gond az alapos tisztítás, fertőtlenítés az elérhetetlen helyeken, vagy akár a fogíny alatt is.

- akiknek fogszabályozója van és gondot jelent annak alapos tisztítása az elérhetetlen helyeken.

- akik tökéletes ápoltságot szeretnének szájukban a kiegészthető ultrahangos nyelvtisztító segítségével.

- akik úgy gondolják, hogy az egész családjuk a legmagasabb szintű, legújabb generációs otthoni szájápolási berendezést kell, hogy használják.

Az ultrahangos nyelvtisztító:

A tökéletes szájhigénia kötelező kelléke

A világ egyetlen ultrahangos nyelvtisztító eszköze (kiegészítő fej a Megasonex ultrahangos fogápoló készülékhez)

Nem sérti a nyelv felszínét, ultrahanggal bontja le a baktériumok védőrétegét

A nyelvtisztításról, tudományosan

Az emberi nyelvet apró kitüremkedések, úgynevezett papillák borítják. Különböző típusokat ismerünk, a legtöbbjükben apró üregek találhatóak, amelyekben a mikroszkopikus ízlelőbimbók találhatók.

Az apró papillák közötti területek kiváló szaporodási terepet biztosítanak a baktériumoknak, amelyek a nedves és meleg környezetben, ahol rendszereseen ételmaradékokhoz is jutnak, semmi nem zavarja őket. Az anaerob baktériumok, melyek több betegség és a rossz lehelet forrásai, különösen veszélyesek, ám ha levegővel érintkeznek, elpusztulnak. A papillák mélyén azonban az elhalt sejtekből, ételmaradékokból álló biofilm alatt zavartalanul szaporodhatnak, sőt a keringési rendszeren át bejuthatnak a szívbe, az agyba és a vesékbe is.

Az ezen baktériumoktól való megszabadulás kiemelten fontos a szájhigiénia megőrzése szempontjából. A napi nyelvtisztítás kétféleképen is segítheti a baktériumtenyészetek felszámolását. A nyelv felületének alapos lekaparása már önmagában sok baktériumot távolít el, nagyon fontos viszont az is, hogy így a papillák közé levegő juthat be. Mivel a baktériumok anaerob, azaz nem levegős közegben élő fajok, a velük érintkező oxigén hamar végez a maradék túlélőkkel.

A nyelvtisztítás fontos szájápolási művelet, ám ezt is lehet helytelenül végezni, és olyankor több kárt okozunk vele, mint amennyi hasznot hajtunk. A szakemberek egyetértenek abban, hogy a nyelv felszínének túlzottan erős kaparása sérüléseket okoz a nyelvnek, és irritálja a papillákat. Ez befolyásolhatja az ízérzékelést, sőt, akár vérzéssel is járhat, ami azonnali lehetőséget biztosít az anaerob baktériumok számára, hogy belépjenek a keringési rendszerbe és eljussanak a főbb szerveinkhez. A megoldást a MEGASONEX ultahangos nyelvtisztítója kínálja, amely nagyfrekvenciás, de alacsony amplitudójú rezgésekkel kíméletesen távolítja el a baktériumokat és nyitja meg a levegő útját a papillák közé.

Az N-Hap fluormentes fogkrém

Bár a MEGASONEX® fogkefét úgy terveztük, hogy bármilyen fogkrémmel hatékonyan működjön, figyelmébe ajánlanánk a MEGASONEX® speciális fogpasztáját. A legtöbb fogkrém ugyanis erős habosító anyagokat (pl. SLS), illetve súrolóanyagokat tartalmaz. Mi máshogy közelítettük meg a dolgot, kimondottan az elektromos, ultrahangos fogkefe fizikájához illeszkedő fogkrémet hoztunk létre, így a kétes hasznú összetevőket egyszerűen kihagyhattuk belőle.

A MEGASONEX fogkrém emellett a legújabb tudományos felfedezésekre alapozva túlmutat a hagyományos fluoridtartalmú anyagok képességein, és nem csupán a fogzománc védelmét szolgálja, de a száj természetes fogzománcépítő folyamatait felerősítve egyenesen annak megújulását is szolgálja. Hatását a természetes legfőbb fogzománcalapanyag, a nano-hidroxiapatit 20-50 nanométeres átmérőjű részecskein át fejti ki. Ezek az apró részecskék elektrosztatikus módon egymáshoz kapcsolódva feltöltik a fogzománc apró gödröcskéit és repedéseit, így az jóval erősebb, simább, fényesebb és természetesen fehérebb is les

Értékelések

Nincsenek vevői visszajelzések jelenleg

Írd meg véleményed

MEGASONEX Teljes (All In) ultrahangos csomag

MEGASONEX Teljes (All In) ultrahangos csomag

A következőket tatalmazza:

- 1db ultrahangos szettet (1 db készülék, 1 db töltő, 1 db tok utazáshoz, 2 év garancia),

- 2 db cserélhető fogkefe fejet, (1db soft, 1db medium)

- 1 db, a világon egyedülálló ultrahangos nyelvtisztító fejet, 

- 1 db fluormentes nanohidroxyapatite, zománcépítő, fogfehérítő fogkrémet.

A készülék természetesen kiegészíthető plusz fogkefe, nyelvtisztító fejekkel.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

11 hasonló termék:

Csomag tartalom