preloader_img

MEGASONEX 2 személyes teljes (All In) ultrahangos csomag

21 db

58 900 Ft‎ (Áfával)

helyett 66 770 Ft‎

8A következőket tatalmazza:

- 1db ultrahangos szettet (1 db készülék, 1 db töltő, 1 db tok utazáshoz, 2 év garancia),

- 2 db cserélhető fogkefe fejet, (1db soft, 1db medium)

- 2 db, a világon egyedülálló ultrahangos nyelvtisztító fejet, 

- 1 db fluormentes nanohidroxyapatite, zománcépítő, fogfehérítő fogkrémet.

A készülék természetesen kiegészíthető plusz fogkefe, nyelvtisztító fejekkel.

MEGASONEX Prémium Ultrahangos Fogkeféről:

 

A MEGASONEX ultrahangos fogkefe a szájápolás egy új, prémium világát hozza el Önnek.

Ötvözi az ultrahang hatékonyságát a rendkívül kímélő fizikai vibrációval és ezzel az eddig szinte nem ismert alapos tisztaságot nyújta Önnek és családjának.

- A készülék másodpercenkénti 1.6 millió másodpercenként (96 millió percenként) 1.6 MHz-es ultrahang-hullámaival bontja le, rázza szét  a baktériumláncokat, a lepedéket, plakkot, megakadályozva annak megerősödését, akár a fogkőképződést. (Makacs, régi fogkövet javasolt fogorvossal leszedetni)

- A már fellazított, szétrázott lepedéket, baktériumláncokat pedig egyszerűen eltávolíthatja a MEGASONEX készüléken beállítható fizikai vibrációknak köszönhetően. (9.000-18.000/ perc)

- Használatával nincs szükség intenzív súrolómozgásra, ezért különösen kíméli a fogzománcot. A kefesörték és a fogkrém dolga a már leválasztott anyagok letörlése a fogakról, nem pedig a zománc dörzsölése

- Használata után a baktériumok 12 órán át képtelenek újra megtapadni a fog felületén

- A készülék a hanghullámok révén a fogak között, az íny alatt, a fogágyban is kifejti antibakteriális hatását, lecsökkentve a gyulladások kialakulásának esélyét, megszüntetve a fogínyvérzést, a fogínysorvadás kialakulását

- A MEGASONEX készülék biztonsággal ajánlható nem csak a fogkővel, fogínyproblémával küzdőknek, hanem a koronák, hidak, implantátumok, héjak és fogszabályzó készülékek alapos tisztítására, védelmére akár a fogíny alatt is.

- A MEGASONEX készülék rendkívűl csendesen, szinte hangtalanul dolgozik, a tisztítást az ultrahang végzi, nincs szükség zajos, forgófejes, szónikus készülékekhez hasonló fizikai hatásra. A MEGASONEX készülék 9-18.000-es vibrációja is úgy lett beállítva, hogy rendkívül alapos legyen, de kímélje a fog és a fogíny felületét. Használata diszkrét, bárhova magunkkal vihetjük a készülékhez adott tokban.

- A MEGASONEX ultrahangos készüléke bármilyen fogkrémmel hatékonyan működik, de javasoljuk a MEGASONEX Nanohydroxyapatite ( zománcépítő ) fogkrémünk használatát.

- A készülék nem csak fogkefe, hanem kiegészíthető ultrahangos nyelvtisztító fejjel is. Mivel tudjuk, a szájban lévő baktériumok 70%-a a nyelven található.

 

Kinek ajánlott különösen a MEGASONEX ultrahangos fogkefe?

- akik végeláthatatlan küzdelmet vívnak a fogkővel, érzékeny fogínnyel,

- akiknek implantátumjuk, hídjuk, koronájuk van, és gond az alapos tisztítás, fertőtlenítés az elérhetetlen helyeken, vagy akár a fogíny alatt is.

- akiknek fogszabályozója van és gondot jelent annak alapos tisztítása az elérhetetlen helyeken.

- akik tökéletes ápoltságot szeretnének szájukban a kiegészthető ultrahangos nyelvtisztító segítségével.

- akik úgy gondolják, hogy az egész családjuk a legmagasabb szintű, legújabb generációs otthoni szájápolási berendezést kell, hogy használják.

Az ultrahangos nyelvtisztító:

A tökéletes szájhigénia kötelező kelléke

A világ egyetlen ultrahangos nyelvtisztító eszköze (kiegészítő fej a Megasonex ultrahangos fogápoló készülékhez)

Nem sérti a nyelv felszínét, ultrahanggal bontja le a baktériumok védőrétegét

A nyelvtisztításról, tudományosan

Az emberi nyelvet apró kitüremkedések, úgynevezett papillák borítják. Különböző típusokat ismerünk, a legtöbbjükben apró üregek találhatóak, amelyekben a mikroszkopikus ízlelőbimbók találhatók.

Az apró papillák közötti területek kiváló szaporodási terepet biztosítanak a baktériumoknak, amelyek a nedves és meleg környezetben, ahol rendszereseen ételmaradékokhoz is jutnak, semmi nem zavarja őket. Az anaerob baktériumok, melyek több betegség és a rossz lehelet forrásai, különösen veszélyesek, ám ha levegővel érintkeznek, elpusztulnak. A papillák mélyén azonban az elhalt sejtekből, ételmaradékokból álló biofilm alatt zavartalanul szaporodhatnak, sőt a keringési rendszeren át bejuthatnak a szívbe, az agyba és a vesékbe is.

Az ezen baktériumoktól való megszabadulás kiemelten fontos a szájhigiénia megőrzése szempontjából. A napi nyelvtisztítás kétféleképen is segítheti a baktériumtenyészetek felszámolását. A nyelv felületének alapos lekaparása már önmagában sok baktériumot távolít el, nagyon fontos viszont az is, hogy így a papillák közé levegő juthat be. Mivel a baktériumok anaerob, azaz nem levegős közegben élő fajok, a velük érintkező oxigén hamar végez a maradék túlélőkkel.

A nyelvtisztítás fontos szájápolási művelet, ám ezt is lehet helytelenül végezni, és olyankor több kárt okozunk vele, mint amennyi hasznot hajtunk. A szakemberek egyetértenek abban, hogy a nyelv felszínének túlzottan erős kaparása sérüléseket okoz a nyelvnek, és irritálja a papillákat. Ez befolyásolhatja az ízérzékelést, sőt, akár vérzéssel is járhat, ami azonnali lehetőséget biztosít az anaerob baktériumok számára, hogy belépjenek a keringési rendszerbe és eljussanak a főbb szerveinkhez. A megoldást a MEGASONEX ultahangos nyelvtisztítója kínálja, amely nagyfrekvenciás, de alacsony amplitudójú rezgésekkel kíméletesen távolítja el a baktériumokat és nyitja meg a levegő útját a papillák közé.

Az N-Hap fluormentes fogkrém

Bár a MEGASONEX® fogkefét úgy terveztük, hogy bármilyen fogkrémmel hatékonyan működjön, figyelmébe ajánlanánk a MEGASONEX® speciális fogpasztáját. A legtöbb fogkrém ugyanis erős habosító anyagokat (pl. SLS), illetve súrolóanyagokat tartalmaz. Mi máshogy közelítettük meg a dolgot, kimondottan az elektromos, ultrahangos fogkefe fizikájához illeszkedő fogkrémet hoztunk létre, így a kétes hasznú összetevőket egyszerűen kihagyhattuk belőle.

A MEGASONEX fogkrém emellett a legújabb tudományos felfedezésekre alapozva túlmutat a hagyományos fluoridtartalmú anyagok képességein, és nem csupán a fogzománc védelmét szolgálja, de a száj természetes fogzománcépítő folyamatait felerősítve egyenesen annak megújulását is szolgálja. Hatását a természetes legfőbb fogzománcalapanyag, a nano-hidroxiapatit 20-50 nanométeres átmérőjű részecskein át fejti ki. Ezek az apró részecskék elektrosztatikus módon egymáshoz kapcsolódva feltöltik a fogzománc apró gödröcskéit és repedéseit, így az jóval erősebb, simább, fényesebb és természetesen fehérebb is les

Értékelések

Nincsenek vevői visszajelzések jelenleg

Írd meg véleményed

MEGASONEX 2 személyes teljes (All In) ultrahangos csomag

MEGASONEX 2 személyes teljes (All In) ultrahangos csomag

A következőket tatalmazza:

- 1db ultrahangos szettet (1 db készülék, 1 db töltő, 1 db tok utazáshoz, 2 év garancia),

- 2 db cserélhető fogkefe fejet, (1db soft, 1db medium)

- 2 db, a világon egyedülálló ultrahangos nyelvtisztító fejet, 

- 1 db fluormentes nanohidroxyapatite, zománcépítő, fogfehérítő fogkrémet.

A készülék természetesen kiegészíthető plusz fogkefe, nyelvtisztító fejekkel.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

13 hasonló termék:

Csomag tartalom